Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΣφυγμός Oximeter και συμπυκνωτής οξυγόνου

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

Πιστοποίηση
Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— YAP

Οι ευχαριστίες για τη σκληρή εργασία σας για το πρόγραμμα αιθουσών συνεδριάσεών μας, η επαγγελματική υπηρεσία σας, ποιοτικά προϊόντα είναι πολύ εντυπωσιακές.

—— Ο Michael ασημώνει

Έχουμε λάβει τα δείγματα των αγαθών σας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα έχουμε την επιχείρηση συνεργασίας.

—— ITO YOSHIFUMI

Είμαι Online Chat Now

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

Μεγάλες Εικόνας :  Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: CHINIA, ZHEJIANG
Μάρκα: KENYUE
Πιστοποίηση: CE ISO
Αριθμό μοντέλου: COW15-60
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1PCS
Τιμή: 18000-22000USD
Συσκευασία λεπτομέρειες: ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
Χρόνος παράδοσης: 10-15DAYS
Όροι πληρωμής: T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 50PCS/MONTH

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

περιγραφή
Όνομα: συμπιεστής οξυγόνου Λειτουργώντας μέσο: Οξυγόνο
Κολπίσκος pressure.barg: 4-15 Εξάτμιση pressure.barg: 150
Δύναμη μηχανών.: 5.5KW Μέθοδος ψύξης:: Αερόψυξη
Στάδια συμπίεσης:: 3 στάδια Συσκευασία: ΞΥΛΙΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
ΜΕΓΕΘΟΣ: 1300X750X1000mm Χρώμα: πράσινος
Υψηλό φως:

Δροσισμένος αέρας συμπιεστής οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος

,

Τεσσάρων σταδίων συμπιεστής οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος

,

Τεσσάρων σταδίων συμπιεστής υψηλού οξυγόνου

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΝΩΡΊΣΜΑΤΑ

15-60 τετραγωνικός αερόψυκτος oil-free οξυγόνο-γεμισμένος συμπιεστής

Ο συμπιεστής οξυγόνου αναφέρεται σε έναν συμπιεστή που χρησιμοποιείται για να διατηρήσει σταθερή ατμοσφαιρική πίεση το οξυγόνο και να πραγματοποιήσει τη μεταφορά ή την αποθήκευση.

Υπάρχουν δύο τύποι συνήθως χρησιμοποιημένων ιατρικών συμπιεστών οξυγόνου. Κάποιος είναι ότι η γεννήτρια οξυγόνου PSA στο νοσοκομείο πρέπει να διατηρηθεί σταθερή ατμοσφαιρική πίεση για να παρέχει τους διάφορους θαλάμους και τα λειτουργούντα δωμάτια. Παρέχει μια πίεση σωληνώσεων 7-10 κλ. Το οξυγόνο από μια PSA πρέπει να αποθηκευτεί υψηλό εμπορευματοκιβώτιο για την κατάλληλη χρήση. Η πίεση αποθήκευσης είναι συνήθως πίεση 100 barg, 150 barg, 200 barg ή 300 barg.

Οι βιομηχανικές εφαρμογές των συμπιεστών οξυγόνου περιλαμβάνουν pressurization του χαμηλής πιέσεως οξυγόνου για τις εφαρμογές VSA στους μύλους χάλυβα, τους μύλους εγγράφου και τα εργοστάσια επεξεργασίας νερού

Η oil-free γεμίζοντας συμπίεση μπουκαλιών οξυγόνου διαιρείται σε δύο μεθόδους ψύξης, αερόψυκτη και water-cooled, κάθετη δομή, σειρά Bailian υψηλό των oil-free λαδωμένων οξυγόνο συμπιεστών, άριστη απόδοση, σταθερή λειτουργία, υψηλή αποδοτικότητα και ενέργεια - αποταμίευση, μακριά ζωή υπηρεσιών, ευρέως χρησιμοποιημένο οξυγόνο, χημικές τεχνολογία και παροχή οξυγόνου μεγάλου υψομέτρου, συνδυάζω με τη γεννήτρια οξυγόνου, μορφή ένα απλό και ασφαλές σύστημα υψηλού οξυγόνου.

Στο oil-free συμπιεστή οξυγόνου Bailian, οι σφραγίδες τριβής όπως τα δαχτυλίδια εμβόλων και τα δαχτυλίδια οδηγών αποτελούνται από τα ειδικά υλικά με τις self-lubricating ιδιότητες.

Τα δομικά πλεονεκτήματα απεικονίζονται σε:

1. Το ολόκληρο σύστημα συμπίεσης δεν έχει καμία λεπτή λίπανση πετρελαίου, η οποία αποφεύγει τη δυνατότητα του πετρελαίου ερχόμενος σε επαφή με την υψηλή πίεση και το high-purity οξυγόνο και εξασφαλίζει ασφάλεια της μηχανής

2. Ολόκληρο το σύστημα δεν έχει κανένα λίπανση και σύστημα διανομής πετρελαίου, η δομή μηχανών είναι απλή, ο έλεγχος είναι κατάλληλος, και η λειτουργία είναι κατάλληλη

3. Ολόκληρο το σύστημα είναι oil-free, έτσι το συμπιεσμένο μέσο οξυγόνο δεν είναι μολυσμένο, και η αγνότητα του οξυγόνου στον κολπίσκο και την έξοδο του συμπιεστή είναι η ίδια.

Ο συμπιεστής οξυγόνου πλήρωσης κυλίνδρων αερίου είναι κατάλληλος για την πίεση 3-4barg κολπίσκων (40-60psig) και την πίεση 150barg εξάτμισης (2150psig)

15NM3-60NM3/hour το μικρό σύστημα παραγωγής οξυγόνου PSA παρέχει τις καθαρές γεμίζοντας υπηρεσίες οξυγόνου για τη παροχή οξυγόνου των κοινοτήτων και των μικρών νοσοκομείων νησιών, και τη βιομηχανική κοπή οξυγόνου. Μπορεί να τρέξει συνεχώς για 24 ώρες, και μπορεί να φθάσει σε περισσότερα από 20 μπουκάλια κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του συμπιεστή

Η τεσσάρων σταδίων συμπίεση υιοθετείται, και το water-cooled πρότυπο χρησιμοποιεί ένα δοχείο ψύξης νερού ανοξείδωτου για να εξασφαλίσει μια καλή επίδραση ψύξης του συμπιεστή και να επεκτείνει αποτελεσματικά τη ζωή υπηρεσιών του κλειδιού που φορά τα μέρη. Ο λιμένας εισαγωγής είναι εξοπλισμένος με μια χαμηλή πίεση εισαγωγής, και το τέλος εξάτμισης είναι εξοπλισμένο με μια συσκευή εξάτμισης. Κάθε επίπεδο υψηλής προστασίας, υψηλής προστασίας θερμοκρασίας εξάτμισης, βαλβίδας ασφάλειας και επίδειξης θερμοκρασίας. Εάν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή και υπερπίεση, το σύστημα θα ανησυχήσει και θα σταματήσει για να εξασφαλίζει ασφαλή λειτουργία. Υπάρχει forklift στο κατώτατο σημείο του συμπιεστή, ο οποίος μπορεί να μεταφερθεί εύκολα στην περιοχή.

Ο τυποποιημένος συμπιεστής υψηλού οξυγόνου μας έχει περάσει την πιστοποίηση CE της ΕΕ και καλύπτει απαίτηση της αγοράς της ΕΕ.

Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τους προσαρμοσμένους συμπιεστές οξυγόνου σύμφωνα με τους όρους πελατών.

Ο συμπιεστής οξυγόνου μας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

 

Προδιαγραφή

Πρότυπο:
Goww-4-10/4-150
Κολπίσκος pressure.barg
3-4
Εξάτμιση pressure.barg
150
Λειτουργώντας μέσο
οξυγόνο
Συχνότητα τάσης
220/380/440/50/60/3
Ονομαστική ροή όγκου NM3/hour 4-10
5.5/110

 

 

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 0Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 1

 

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η Co. ιατρικού εξοπλισμού Greatmicro Jiaxing, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Jiaxing, ο του δέλτα οικονομικός κύκλος ποταμών Yangtze, με μια αναπτυγμένη οικονομία και μια κατάλληλη μεταφορά. Το εργοστάσιό μας συνδυάζει την κατασκευή, τις πωλήσεις, υπηρεσία και υποστήριξη των πιό καινοτόμων λύσεων επίπλων νοσοκομείων, διοικούμενη από μια επαγγελματική ομάδα με την εκτενή διοικητική εμπειρία και την επιχείρηση ACUMEN σε διάφορο
οι τομείς, και είναι κύριος προμηθευτής των ιδιαίτερα εξειδικευμένων προϊόντων ιατρικού εξοπλισμού και εξοπλισμού, όπως τα ηλεκτρικά και χειρωνακτικά νοσοκομειακά κρεβάτια, ορθοπεδικά κρεβάτια έλξης, κρεβάτια εξέτασης, καρέκλες έγχυσης, συνοδεύουν τις καρέκλες, καροτσάκια νοσοκομείων, φορεία και τα καροτσάκια φορείων, έχουν περάσει ISO9001: Πιστοποίηση CE. Εκτός από όλα αυτά τα πιστοποιητικά, είμαστε επίσης δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών ένα μιας στάσης πρότυπο πωλήσεων, και δίνουμε περισσότερη προσοχή στη ικανοποίηση πελατών, η οποία είναι η βάση για τα προϊόντα μας δημοφιλή σε παγκόσμια κλίμακα. Μέχρι στιγμής, περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές έχουν απολαύσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η επιτυχία μας επιτυγχάνεται κυρίως με την ακολουθία της σταθερής δέσμευσης για την εταιρική φιλοσοφία «ακεραιότητα-βασισμένος στην, πελάτης πρώτα». Το όραμά μας πρόκειται να παράσχει τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για να βελτιώσει το σφαιρικό ιατρικό σύστημα στο πιό υψηλό επίπεδο.

 
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 2
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 3
Τα πλεονεκτήματά μας

Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα:
1. Μια επαγγελματική ομάδα των μηχανικών για να εξασφαλίσει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και να παρέχει τις επαγγελματικές υπηρεσίες προσαρμογής προϊόντων.
2. Η επαγγελματική υλική ομάδα προμήθειας μειώνει το κόστος των προϊόντων και παρέχει στα προϊόντα μας την ανταγωνιστικότητα.
3. Επαγγελματική επιχειρησιακή ομάδα για να εξασφαλίσει ομαλή επικοινωνία για να σας φέρει μια καλή εμπειρία.
4. Επαγγελματικοί υπάλληλος εγγράφων και ομάδα εμπόρων για να εξασφαλίσει την ομαλή παράδοση των προϊόντων.
Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή της Ασίας, Ινδία, Ινδονησία, Αίγυπτος, Αλγερία,
Σουδάν, Αφρική, σαουδικό Araba, κ.λπ. Επίσης θα μπορούσαμε να προσφέρουμε OEM/ODM κατασκευαστικός όπως οι πελάτες προτιμούν.

Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 4
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 5
 
Πιστοποιήσεις
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 6
Τεσσάρων σταδίων αέρας συμπιεστών 15-60m3 υψηλού οξυγόνου πετρελαίου ελεύθερος που δροσίζεται 7
FAQ

Q: Πού είναι το εργοστάσιό σας;
Α: Πόλη Jiaxing, Zhejiang
επαρχία, Κίνα. 2hours από τη Σαγκάη.

Q: Ποια είναι τα κύρια προϊόντα;
Α: τα κύρια προϊόντα περιποιούνται τα κρεβάτια, φορεία, σύνδεση
φορεία, κάρρο μωρών, καροτσάκι, γραφείο και άλλα βοηθητικά μέρη.
Q: Ποιο είναι το πλεονέκτημά σας;
1.We έχουν μια επαγγελματική διαχείριση
ομάδα οι περισσότεροι από τους λειτουργούν σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 5 έτη. Έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με μερικούς
από τους πελάτες μας πρόσφατα. 2. ISO9001, ποιοτικό σύστημα διαχείρισης 3.Strict υλικός έλεγχος Inspection&Quality 4. CE, ISO
Πιστοποιητικό 5. Αρχίσαμε από το 2011, περισσότερο από 10 έτη εμπειρία παραγωγής και εφαρμοσμένης μηχανικής 6.Exported περισσότερο από
30countries

Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jack

Τηλ.:: +8618964969719

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)