Αρχική Σελίδα

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. ιατρικού εξοπλισμού Kenyue Jiaxing, ΕΠΕ βρίσκεται στην πόλη Jiaxing, ο του δέλτα οικονομικός κύκλος ποταμών Yangtze, με μια αναπτυγμένη οικονομία και μια κατάλληλη μεταφορά. Το εργοστάσιό μας συνδυάζει την κατασκευή, τις πωλήσεις, υπηρεσία και υποστήριξη των πιό καινοτόμων λύσεων επίπλων νοσοκομείων, διοικούμενη από μια επαγγελματική ομάδα με την εκτενή διοικητική εμπειρία και την επιχείρηση ACUMEN στους διάφορους τομείς, και είναι κύριος προμηθευτής των ιδιαίτερα εξειδικευμένων προϊόντων ιατρικού εξοπλισμού και εξοπλισμού, όπως τα ηλεκτρικά και χειρωνακτικά νοσοκομειακά κρεβάτια, ορθοπεδικά κρεβάτια έλξης, κρεβάτια εξέτασης, καρέκλες έγχυσης, συνοδεύει τις καρέκλες, καροτσάκια νοσοκομείων, φορεία και τα καροτσάκια φορείων, έχουν περάσει ISO9001: Πιστοποίηση CE. Εκτός από όλα αυτά τα πιστοποιητικά, είμαστε επίσης δεσμευμένοι στην παροχή των πελατών ένα μιας στάσης πρότυπο πωλήσεων, και δίνουμε περισσότερη προσοχή στη ικανοποίηση πελατών, η οποία είναι η βάση για τα προϊόντα μας δημοφιλή σε παγκόσμια κλίμακα. Μέχρι στιγμής, περισσότερες από 60 χώρες και περιοχές έχουν απολαύσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Η επιτυχία μας επιτυγχάνεται κυρίως με την ακολουθία της σταθερής δέσμευσης για την εταιρική φιλοσοφία «ακεραιότητα-βασισμένος στην, πελάτης πρώτα». Το όραμά μας πρόκειται να παράσχει τα παγκόσμιας ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες για να βελτιώσει το σφαιρικό ιατρικό σύστημα στο πιό υψηλό επίπεδο.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Έχουμε μια επαγγελματική διαχειριζόμενη ομάδα οι περισσότεροι από τους λειτουργούν σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 10 έτη. Έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με μερικούς από τους πελάτες μας πρόσφατα.
Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή της Ασίας, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Αιγύπτου, της Αλγερίας, του Σουδάν, της Αφρικής, σαουδικού Araba, κ.λπ. Επίσης θα μπορούσαμε να προσφέρουμε OEM/ODM κατασκευαστικός όπως οι πελάτες προτιμούν.Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : KENYUE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~190

Ετήσιες πωλήσεις : 1300000-3999999

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις