Αρχική Σελίδα Νέα

Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;

Πιστοποίηση
Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια ποιότητά σας και τη VIP υπηρεσία, θα κρατήσουμε τη σύμβαση και θα κάνουμε περισσότερες επιχειρήσεις με σας!

—— YAP

Οι ευχαριστίες για τη σκληρή εργασία σας για το πρόγραμμα αιθουσών συνεδριάσεών μας, η επαγγελματική υπηρεσία σας, ποιοτικά προϊόντα είναι πολύ εντυπωσιακές.

—— Ο Michael ασημώνει

Έχουμε λάβει τα δείγματα των αγαθών σας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Θα έχουμε την επιχείρηση συνεργασίας.

—— ITO YOSHIFUMI

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;

Κατανόηση του διαφορετικού Typess του ιατρικού κρεβατιού

 

1. Ενιαίο ασταθές κρεβάτι. Η χρήση του ενιαίου ασταθούς κρεβατιού είναι σχετικά απλή, και χρησιμοποιείται κυρίως για την ανάκτηση των ασθενών με τις σχετικά ήπιες ασθένειες. Το πίσω μέρος του ενιαίου λικνίζοντας κρεβατιού μπορεί να αυξηθεί από 0 έως 65 βαθμούς από τη λικνίζοντας λαβή. Ο ασθενής μπορεί να καθίσει επάνω στο κρεβάτι και να στηριχθεί στη ράχη μέσω της λειτουργίας ανύψωσης της ράχης. Μπορείτε επίσης να βάλετε μερικές καθημερινές ανάγκες κάτω από το κρεβάτι.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;  0

                                                              KY-pd 8401

 

2. Ασταθές νοσοκομειακό κρεβάτι δύο. Το ασταθές νοσοκομειακό κρεβάτι δύο. Το διπλό λικνίζοντας κρεβάτι έχει μια πρόσθετη λειτουργία ανελκυστήρων ποδιών από το ενιαίο ασταθές κρεβάτι. Αυτό το είδος νοσοκομειακού κρεβατιού χρησιμοποιείται γενικά από τους ασθενείς με τα άρρωστα πόδια. Μέσω της ανύψωσης της λειτουργίας πιάτων ποδιών, ο ασθενής μπορεί να ανυψώσει και να κάμψει τα πόδια χωρίς να πρέπει να ανυψωθούν τα πόδια από μόνοι τους. Μπορείτε επίσης να βάλετε μερικές καθημερινές ανάγκες κάτω από το κρεβάτι. έχει μια πρόσθετη λειτουργία ανελκυστήρων ποδιών από το ενιαίο λικνίζοντας κρεβάτι. Αυτό το είδος νοσοκομειακού κρεβατιού χρησιμοποιείται γενικά από τους ασθενείς με τα άρρωστα πόδια. Μέσω της ανύψωσης της λειτουργίας πιάτων ποδιών, ο ασθενής μπορεί να ανυψώσει και να κάμψει τα πόδια χωρίς να πρέπει να ανυψωθούν τα πόδια από μόνοι τους.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;  1

                                                 KY-pd 8203

 

 

3.Three νοσοκομειακό κρεβάτι στροφάλων. Η λειτουργία του νοσοκομειακού κρεβατιού τριών στροφάλων είναι πιό περίπλοκη. Εκτός από τη λειτουργία ανύψωσης του πιάτου ποδιών και του πίσω πιάτου, το πιάτο κρεβατιών μπορεί επίσης να έχει τη λειτουργία ανύψωσης. Με το τίναγμα της λαβής, τον πίνακα κρεβατιών μπορεί να ανατραφεί και να χαμηλώσουν από 50 έως 70 εκατ. Οι τρεις-δονητές χρησιμοποιούνται γενικά στους σοβαρά άρρωστους ασθενείς σε κλινική χρήση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;  2

KY-pd 8305

4. Πολυσύνθετο ηλεκτρικό κρεβάτι περιποίησης. Αυτό το πολυσύνθετο ηλεκτρικό κρεβάτι περιποίησης είναι κατάλληλο για την περιποίηση, κατάλληλο για τους αυστηρά άρρωστους ασθενείς και τους παραλυμένους ασθενείς είναι εύκολο να λειτουργήσει και έχει έναν εμφυτεύσιμο πίνακα ελέγχου οθόνης αφής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι ιατρικών κρεβατιών;  3

 

 

 

Χρόνος μπαρ : 2020-09-29 16:33:32 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. jack

Τηλ.:: 0086-18964969719

Φαξ: 86-0573-84011929

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)