Αρχική Σελίδα

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Co. ιατρικού εξοπλισμού KenYue JiaXing, ταχέως αναπτυσσόμενη επιχείρηση ltd.is για την έρευνα, να αναπτυχθεί και την πώληση στα μέρη του ιατρικού κρεβατιού, του διαγνωστικού καροτσακιού τηλεχειρισμού, του ευφυούς πίνακα λειτουργίας, των στοιχείων αποχώρησης, του νοσοκομειακού κρεβατιού κ.λπ. Προσφέρει την καλύτερη βάση προϊόντων στα υψηλής ποιότητας πρότυπα κατασκευαστικός, την νέος-τεχνική λειτουργία, την αποτελεσματική διαχείριση και τα διεθνή standardards συνάντησης για τα άρθρα. ο προι4στάμενος μας είναι: Τίμιος, πραγματισμός, καινοτομία και αφιέρωση. Θα συμβάλουμε την καλύτερη υπηρεσία στους παλαιούς πελάτες &new και περισσότερων στην κοινωνία μας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Έχουμε μια επαγγελματική διαχειριζόμενη ομάδα οι περισσότεροι από τους λειτουργούν σε αυτόν τον τομέα περισσότερο από 7 έτη. Έχουμε καθιερώσει μια μακροπρόθεσμη σχέση συνεργασίας με μερικούς από τους πελάτες μας πρόσφατα.
Τα προϊόντα μας έχουν εξαγάγει στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή της Ασίας, της Ινδίας, της Ινδονησίας, της Αιγύπτου, της Αλγερίας, του Σουδάν, της Αφρικής, σαουδικού Araba, κ.λπ. Επίσης θα μπορούσαμε να προσφέρουμε OEM/ODM κατασκευαστικός όπως οι πελάτες προτιμούν.

Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd. Jiaxing Kenyue Medical Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : KENYUE

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~190

Ετήσιες πωλήσεις : 1300000-3999999

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας Καροτσάκι τερματικών σταθμών υπολογιστών για τις πωλήσεις καλής ποιότητας Καροτσάκι τερματικών σταθμών υπολογιστών για τις πωλήσεις